Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /var/www/vhosts/assurantiesverheecke.be/httpdocs/includes/menu.inc).

Assuranties Verheecke

Totaalaanpak = maatwerk

Goed advies kan enkel gebeuren op basis van uw behoeften en verwachtingen. Een goede inschatting van uw financiële en verzekeringssituatie stelt ons in staat een totaalplan op te stellen. Dit steeds in overleg met u.

Concreet betekent dit vaak tal van voordelen op fiscaal en financieel vlak.
Wij stellen u geen ‘fonds van de week’ voor, maar een echte oplossing voor u, uw partner, uw gezin. Maatwerk in de ware betekenis van het woord.
Uw toekomst is verzekerd.

Bij schade staan we steeds tot uw dienst. Wij doen alles om u zo goed mogelijk te helpen en het verloop van een schadedossier optimaal te plannen. Onze jarenlange expertise staat ter uwe beschikking!

Onafhankelijkheid

U profiteert van onze duurzame, onafhankelijke samenwerking met verschillende verzekeraars en financiële spelers op de nationale en internationale markt.

Voor uw verzekeringen, uw korte of lange termijn beleggingen, bankzaken of financiële informatie leggen we de lat hoog. We gaan voor u op zoek naar uitstekende waarborgen, veilige rendementen of interessante leenformules.

Samen sterk

De geschiedenis van Assuranties Verheecke gaat reeds een tijdje terug. Vier verzekeringsmakelaars hebben in de voorbije jaren hun krachten gebundeld om sterk te staan in de markt en om een vuist te maken voor hun klant tegenover de verzekeringsmaatschappijen. De know-how en de ervaring van de zaakvoerders en  medewerkers leiden tot een sterk geheel met veel expertise in productie- en schadedossiers.

Deze makelaars hebben hun krachten gebundeld

  • Assuranties Gysel nv te Knokke
  • Brandanus nv  te Brugge
  • Demuelenaere Walter bvba te Brugge
  • Rommel Yvan bvba te Oostkamp

Vanaf 1 januari 2016 zijn deze verzekeringsmakelaars verenigd in Assuranties Verheecke NV met kantoren te Brugge en Knokke.